Deelrenovatie

Met deelrenovatie kunnen kleine en grote beschadigingen of breuken herstelt worden zonder al teveel overlast. Zoekt u een bedrijf dat de renovatie van uw riool op een professionele en snelle wijze voor u uitvoert? Zoek dan niet verder! U bent bij Irots aan het juiste adres.

Geavanceerde methode

We voeren de deelrenovatie uit door middel van een geavanceerde packer-methode, deze kan door een kleine toegang in het riool worden aangebracht. Problemen aan het riool kunnen zo op een snelle en duurzame manier worden opgelost die ook nog eens kostenbesparend is. Wanneer is deelrenovatie nodig:

  • Er zit een breuk in het riool en deze is niet te benaderen
  • Het opgraven of openbreken zorgt voor teveel overlast
  • De kosten voor het normaal vervangen van het riool zijn te hoog
  • De leidingen moeten chemie-bestendig gemaakt worden
  • Het gaat om leidingen in een schone, steriele omgeving (zoals ziekenhuis of levensmiddelenbedrijf)

Deelrenovatie

Deelrenovatie zonder teveel overlast

We voeren deelrenovatie uit zonder al teveel overlast te bezorgen. We kunnen beschadigingen en breuken herstellen zonder sloop- of breekwerk en met minimaal graafwerk. Met de technieken en apparatuur die we gebruiken is veel mogelijk. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om verschillende materialen zoals bijvoorbeeld gietijzer of PVC waterdicht aan elkaar te verbinden. Ook bochten en T- of Y-stukken kunnen worden hersteld. Wilt u meer informatie? We beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons bereiken via de telefoon of de mail. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen op onze website, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.