Riolering verstopt

Is uw riolering verstopt? Wat vervelend! Bij Irots weten we wat we daaraan kunnen doen. Een verstopt riool veroorzaakt veel ongemak en een snelle oplossing is dan gewenst. Ga niet zelf proberen het probleem op te lossen, maar bel ons. Onze specialisten staan voor u klaar, met het juiste materiaal en uitstekende expertise!

Riolering verstopt

Wij zorgen voor een goede oplossing

Vervuiling in het riool is meestal de oorzaak dat de riolering verstopt is. Een goede reiniging is van groot belang om het riool weer te laten werken zoals het hoort en om ergere problemen te voorkomen. We hanteren diverse methoden om het vuil te kunnen verwijderen. Afhankelijk van het soort vuil, werken we met een trekveer, een hogedrukreiniger of een frezer. In de meeste situaties kunnen we het probleem verhelpen met een trekveer, hiermee kan het meeste vuil op een snelle en verantwoorde manier worden verwijderd. Bevat de riolering zand en grond? Dan is reiniging door middel van een hogedrukreiniging effectiever. We reinigen van buitenaf, zodat u er weinig last van heeft. Vuil dat niet met een trekveer of hogedrukreiniger kan worden verwijderd, zoals bijvoorbeeld kalkafzetting, pakken we aan met een frezer. Deze methode is zeer effectief in het geval van hardnekkig vuil.

Kunnen we iets voor u betekenen?

Een riolering die verstopt is, is vervelend. Maar geen nood, wij zijn er voor u! Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel, we zijn dan ook pas tevreden wanneer uw rioolprobleem is opgelost. Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem nu contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u op onze website. Of geef uw telefoonnummer door, dan bellen wij u!