Riolering vervangen

Moet de riolering vervangen worden of een deel ervan? Wist u dat dit mogelijk is zonder hak- en breekwerk, overlast en hoge kosten? Bij Irots bent u aan het juiste adres voor een professionele en betrouwbare rioolvervanging, hoe complex het probleem ook is!

Mogelijkheden en voordelen

Bij Irots hebben we jarenlange ervaring met riolering vervangen en andere probleemoplossingen. We hebben diverse soorten methodes waarmee we uw riolering kunnen renoveren. Een van die methodes is relining, ook wel kousrenovatie genoemd. Hierbij brengen we in de beschadigde leiding een kous aan die de vorm aanneemt van de bus, hierdoor creëren we een buis in de buis die net zo sterk is of zelfs sterker is dan de originele. Het voordeel van deze manier van riolering vervanging is dat we het gehele riool of een deel ervan kunnen herstellen zonder dat u daar veel overlast van ondervindt. Zo hoeven we binnen de woning niet te slopen of breken. Tevens hoeft ook buiten de woning niet gegraven te worden en het straatwerk of asfalt hoeft niet verwijderd te worden.

Riolering vervangenKousrenovatie is geschikt bij riolering vervangen als:

  • er lange lengtes moeten worden hersteld
  • het gehele riool moet worden vervangen en niet kan worden benaderd
  • het onmogelijk is om wegen af te sluiten
  • de productie niet kan worden stilgelegd
  • strikte hygiëne noodzakelijk is, bijvoorbeeld binnen de zuivel- en voedingsindustrie
  • de kosten voor het vervangen van het riool hoger zijn dan bij renoveren

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor riolering vervangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de telefoon of per mail. Of laat uw telefoonnummer achter op onze website, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.