Rioolreiniging

RioolreinigingEen verstopping in het riool is een vervelend probleem dat voor veel ongemak zorgt. Om dit op te lossen, moet het riool gereinigd worden. Schakel Irots in voor uw rioolreiniging. Wij zorgen ervoor dat uw riolering weer werkt zoals het hoort!

Methoden

Voor rioolreiniging maken we gebruik van diverse reinigingsmethoden. De methode hangt af van de ernst van de vervuiling. Is er sprake van hardnekkige vervuiling, zoals kalkafzetting? Dan moet het riool van binnenuit gefreesd worden. Maar in de meeste gevallen kunnen we de riolering door middel van een trekveer prima reinigen. De volgende methoden hanteren we:

  • Reiniging door middel van een trekveer: in de meeste situaties is dit een prima oplossing. Het vuil wordt op een verantwoorde en snelle wijze verwijderd uit de leiding. U ondervindt hiervan weinig overlast.
  • Reiniging door middel van een hogedrukreiniger: hiermee kan zand en grond op een effectieve wijze verwijderd worden, dit doen we van buitenaf, waardoor er er weinig last van heeft
  • Reiniging door middel van frezen: in geval van hardnekkige reiniging is dit een goede oplossing. Kalkafzetting wordt verwijderd en de diameter wordt weer groter.

We staan voor u klaar

U kunt ons inschakelen voor het oplossen van alle voorkomende sanitaire verstoppingen. We zorgen ervoor dat het water weer snel wegloopt. Ons team bestaat uit vakmensen die pas tevreden zijn uw rioolprobleem is opgelost. Mochten we tijdens onze werkzaamheden stuiten op andere gebreken, dan kunnen we deze, indien u dit wenst, meteen verhelpen. Kunnen we iets voor u betekenen? Neem contact met ons op via de telefoon of per mail. Ook is het mogelijk om een berichtje achter te laten via ons contactformulier.