Rioolrenovatie

Een riool wordt vaak als vanzelfsprekend gezien. Vaak beseft men pas hoe belangrijk het riool is wanneer er problemen voordoen. Heeft u een probleem met uw riool, dan wilt u dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Dat snappen wij! Voor een snelle en goed uitgevoerde rioolrenovatie moet u bij Irots zijn.

RioolrenovatieMinimale overlast

Kleine of grote beschadigingen of breuken kunnen wij herstellen zonder sloop- of breekwerk en met minimaal graafwerk. Zo heeft u minimale overlast van de werkzaamheden. We maken gebruik van innovatieve en duurzame technieken. De rioolrenovatie voeren we uit door middel van een geavanceerde packer-methode. Deze wordt meestal door een kleine toegang in het riool aangebracht. Deze methode biedt kwaliteit en is breed inzetbaar. Het resultaat? Een duurzame en kostenbesparende oplossing voor uw rioolprobleem!

Waarom rioolrenovatie?

Er zijn verschillende redenen waarvoor rioolrenovatie nodig is. In de volgende situaties is het verstandig om ons in te schakelen voor de renovatie van uw riool:

  • Er zit een breuk in het riool en deze is niet te benaderen
  • Het opgraven of openbreken zorgt voor teveel overlast
  • De kosten voor het normaal vervangen van het riool zijn te hoog
  • De leidingen moeten chemie-bestendig gemaakt worden
  • Het gaat om leidingen in een schone, steriele omgeving (zoals ziekenhuis of levensmiddelenbedrijf)

Neem contact met ons op

Betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij ons. Vermoedt u dat renovatie aan het riool nodig is, maar twijfelt u en wilt u graag advies? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van specialisten staat voor u klaar! U kunt ons bellen of mailen of een berichtje achterlaten via het contactformulier op onze website.